7.12.2014

Informaatiota, pyydän lukemaan

Tuota..
Hei vain.


Ja ennen kaikkea anteeksi.


Nukkeihin en Traconin jälkeen ole koskenut kuin siirtämistarkoituksessa ja kameraankin on tullut tartuttua vain muutaman kerran tuon edellä mainitun tapahtuman jälkeen.

Mikäli rehellisellä linjalla mennään, niin nuket ja bloggailu ei ole kiinnostaneet lainkaan pitkiin aikoihin. Oon tästä enemmän kuin pahoillani.

Blogin tulevaisuudesta en osaa sanoa mitään.

Heh, eräälle ihanalle lukijalle lupasin joulupostauksen... niin no, tässä teille joulupostaus.. On tämä sentään joulukuussa tehty..

Mulla vain on ollut erittäin paljon kaikkea jännää ja hämärää tässä ja juuri tällä hetkellä kirjoittaessani tätä olen älyttömän päänsärkyinen itkettyäni nyt yli kolme tuntia tauotta. Olen henkisesti aivan palasina enkä varmasti huomattavan pitkään aikaan tule olemaan kykeneväinen kirjoittelemaan postauksia - anteeksi siitäkin.


Ootte olleet ihania lukijoita ja jaksaneet pysyäkin lukijoinani huolimatta tästä järjettömän pitkästä tauosta. Oon enemmän kuin kiitollinen siitä. ♥ Ootte jaksaneet kohentaa mun mielialaa, joka ajoittain on hiponut pohjamutia.

Mutta nyt mä valitettavasti joudun julistamaan ihan näin postauksenkin muodossa, että pidän taukoa bloggailusta. (Toisesta blogistani, joka kertoo musta, en osaa sanoa.)


Saattaa olla, että joskus herätän tämän nukkeblogini taas henkiin uuden innostuksen myötä, mutta siihen saattaa mennä valehtelematta vuosi tai useampikin, En tästä syystä tietenkään pistä pahakseni jos ja kun lukijakuntani alkaa harventua. En mäkään seuraisi blogia, joka postaa kerran kolmessa vuodessa... ^^'


Vielä kerran suuret kiitokset ja sitäkin suuremmat anteeksipyynnöt.

Kaikella rakkaudella ja ikävöiden: Emsu ♥

4 kommenttia:

  1. :3 tulen aina muistamaan tämän blogin tapahtuipa mitä tahansa. Olet ensimmäinen bloggaaja jonka blogia aloin lukemaan ja voin kertoa, että kaikki blogisi ovat niin hyviä kuin voivat olla. Toivoisin, että joskus vielä tekisit vaikka yhden kunnon postauksen (en halua painostaa). Siinä saattaa tosiaan kestää kauan niinkuin itse sanoit, mutta ihan sama :D. Mukavaa syksyn jatkoa ja jaksamisia muutenkin :) moikkaaaa. <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi luoja, vastaan niin myöhässä.. ;-;

      Kiitos aivan ihanasta kommentista! ♥ Aion kyllä jatkaa bloggausta sekä täällä että lifestyle-bogissani, mutta tällä hetkellä nukkeharrastus on jäissä rahatilanteen (lukiokirjat maksaa kirotusti ja kesällä olen lähdössä kielimatkalle) ja ajanpuutteen vuoksi. Lisäksi mun energiani on aika lopussa nyt kun masennuskin on mukana kuvioissa. :/
      Palaan kuitenkin aivan varmasti vielä nukkebloggailuun, vaikken varmaan samalla tyylillä. Lifestyle-blogi on epävirallisella tauolla, myöskin syistä ajanpuute ja jaksaminen, mutta suunnitelmissa on ollut tässä lähiaikoina laittaa jotain postinkia. c: (toivottavasti nyt vaan saisin aikaiseksi..)

      Kiitos ihanan piristävästä kommentista ja kivaa syksyä sullekin! Nähdään, milloin se ikinä onkin! :) ♥

      Poista
  2. Heei! c: Tiedän ettet oo pitkään aikaan postaillut, ja nukkeilussa pidätkin taukoa, mutta en voinut vastustaa ajatusta antaa sulle Liebster Award. Vaikka en ookkaan sun blogiasi kauaa lukenut (saati sitten muistanut kommentoida >.<) vaikutat sekä sinä että blogisi ihanilta. n__n Joten joten, kaikki info löytyy siis mun blogista, jos oot kiinnostunut. ^^ http://poupee-journal.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, voi että, kiitos tosi paljon! ^^ <3 Kuka tietää, saattaa olla, että teen paluun piankin - on ollut vähän suunnitelmissa.. 8)

      Poista