8.9.2014

Joku on kyllä aivan toivoton tapaus...

Ja se olen minä.
(eipä varmaan yllättänyt ketään)


Yli kuukausihan tässä on mennyt. Syötän itseni demoneille. Mulla ei ole puolustuksekseni mitään sanottavaa. Olen ollut laiskan enkä ole saanut aikaan kerrassaan mitään. Neljä postausta kesässä. Seriously? Kammottavaa. Häpeän itseäni. Kaikenlaistahan tässä on tapahtunut, mutta olisin ehtinyt kuvailla ja kunnostaa tyttöjä ja postata tänne. Ei ole Lunalla vieläkään keho päässä kiinni eikä kelläkään sopivaa peruukkia. Huoh.

Viimeisissä kahdessa postauksissa taisin unohtaa mainita, että Leeken peruukkitilaukseni saapui. Näin kävi. Eikä kellään ole vieläkään hiustilanne kunnossa. Onnistuin siis loppujen lopuksi tilaamaan vain Crisselle ja Melissalle peruukit. Hupsista, Crystalin peruukki on kokoa 7-8", joka ei mene tytön päähän. *huokaus* Enkä ole sitä blondia kiharahapsuista saanut kaupattuakaan. Siitä lisää myöhemmin. Melissalle on kuitenkin nyt peruukki. Jonka etuhiuksia pitäisi hieman leikellä, ettei kasvoja kutittaisi, mutta syystä X on sekin jäänyt saksimatta. Mmutta onpa ainakin se peruukki, vaikkei valmiina olisikaan.

Jaaha. No mutta, Tracon on tässä tämän viikon lopulla ja Luna on pelkkänä päänä. Nyt on pakko tsempata ja hankkia se järki jostain, etten riko tätäkin lupausta: nimittäin sitä, että Luna saapuu yhtenä kappaleena Traconiin.

Jotain sentään olen onnistunut järjestelemään: Crissukalla on nyt VIHDOIN obitsu-hybridi (kiitos tästäkin enolleni, joka sai ne ruuvit auki .___. olen ikuisessa kiitollisuuden velassa).

Isäänikin täytyy kiittää siitä, että onnistui repimään tyttärensä painavine perseineen ulos auringonpaisteeseen ja nukke kädessä, kamera kaulassa pöheikköön kuvaamaan. Sekä siitä, että sain viimein photoshopin. En osaa käyttää sitä vielä kuin ihan perusasioissa, mutta opettelen kaiken ajallaan. Siihen saakka mennään perinteisellä linjalla: picmonkey.


Mutta mutta! Kuljeksin siis isäni kanssa pöheikössä räpsimässä ja sain käyttää kamerajalkaakin (hurraa!) sekä lainasin taas macroa. Kaunis kiitos tästäkin. Ai että mitä? Kuvia? Onhan niitä.























Haha, näyn ekassa kuvassa Crissen silmässä. Näitä en muokkaillut, mutta mitä mieltä ootte? Asennot oli aika samanlaisia, kun istui niin monessa kuvassa, eikä pysynyt pystyssä ilman tukea (eli esim. käsiään). Tyttö oli joka kuvassa hiukan tönkösti, kun en ole taas kuvannut yhtään pitkään aikaan. .___. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kuitenkin, Mulla olisi kiitettävää muillekin kuin enolleni ja isälleni.

Sinä yksi anonyymi, joka kommentoit viime postaukseeni, kiitos aivan kamalasti! ♥ Vaikka lupasinkin "postausta olisi tulossa tällä viikolla" ja rikoin senkin lupauksen tekemällä postauksen peräti päivän myöhässä (heh, maailmaa mullistava viivästys..), niin sait mut todellakin liikkeelle tämän blogin kanssa. :3

Oletko lopettanut tämän blogin pitämisen, onko tämä blogi tauolla vai miksi et ole postannut tänne yli kuukauteen :(.
Olen blogisi suuri fani, mutta minua huolestuttaa tämä postaamattomuutesi. Olisi kiva jos tänne tulisi pian taas postauksia. Ja tiedoksi olen melkein joka päivä tullut tänne ja katosnut onko tänne tullut uutta postausta, mutta ei. Ei ole tullut. En siis ole vihainen sinulle, mutta harmissani kun tänne ei ole tullut postauksia :,(
En tiedä onko tässä mitään järkeä tässä kommentissani, mutta toivottavasti sait jutusta kiinni.

<3:Suuri blogisi ystävä.


En ole varma luitko vastaukseni, joten julkaisenpa senkin nyt (ja muillekin kiitos ja anteeksipyyntö):

Kiitos kommentista!

Melkein aloin itkeä tätä lukiessani. ;__; En ole lopettanut blogin pitämistä, nyt vain iski itsenikin hämmentänyt tauko. Suunnitelmissa oli postata lähiaikoina muutenkin, mutta tämä kommentti sai mut heräämään ja avaamaan kuvanmuokkausohjelmat ja postausta olisi tulossa tällä viikolla.

En yhtään tiennyt, että täällä on faneiksikin itseään kutsuvia tyyppejä. ;__; ♥ Olen tosi iloinen, liikuttunut, kiitollinen ja hämmentynyt tästä sekä samalla pettynyt itseeni. .__. Olen aina katsellut tuota kävijälaskuria ja ihmetellyt, kuinka joka päivä täällä käy kurkkimassa ainakin kymmenen tyyppiä ja sen huomaaminen on aina piristänyt, mutta nyt vasta tajusin, että täällä on niitäkin, jotka käyvät oikeasti päivittäin katsomassa, jos olisi tullut uutta postausta - tuloksetta. .___. Olen todella pahoillani sulle ja sun kaltaisillesi ja tää todella sai mut tajuamaan, että olisi pitänyt vähintäänkin ilomoittaa, etten kykene nyt postaamaan hetkeen..

Yhteenveto: syvimmät anteeksipyynnöt kaikille postauksiani kaivanneille ja seuraava postaus on tulossa tällä viikolla. Ja iso kiitos sinulle, joka kommentoit ja sait mut huomaamaan jotain. :)

♥ Rakkaudella: Emsu & nukkeneidit


Sellaista. *ei osaa sanoa tähän enää mitään*


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jjjjjja koska olen eräästä hetkestä tähän sekuntiin saakka ollut aivan laginen, outo, punasteleva, kikatteleva ja hymyillyt kanssaeläjien pelästykseksi ainakin joka toisella oppitunnilla luultavasti aivan pelottavan leveästi, ihkutan-hehkutan nyt täälläkin: seurustelen. :3 Ja jotta kenenkään homofoobikon ei tarvitse enää lueskella tällaisen hurjan gay girlin juttuja, niin kerron nyt teillekin, että en ole kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta kuten kunnon kansalaisen odotetaan. :P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja takaisin nukkejuttuihin: Lunan synttärijuhliksen seuraava osa tulee joskus. Eh. Olen pahoillani. ^^'


Ja täten julistan postauksen lähestyvän loppuaan. Kiitän! ♥

12 kommenttia:

  1. oijoi mitä söpöjä kuvia <3 toivottavasti alat postaamaan useammin ;u; rakastan siun postauksia ♥
    ja hurrrjasti onnea teille <3 ihanaa kun kaksi rakastavaista löytävät toisensa ;u; *kuulostan mummolta*

    kauheeta että kaverisi kanssa mennyt välit sen takia ;n; heitän häntä henkisesti tuolilla, luvallasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos kauhiasti. ;__; ♥

      :DD Itse asiassa tässä on tapahtunut jotain erittäin paljon mua hämmentävä juttunen. Me ollaan väleissä sittenkin. o.O Joko mulla meni jotain ohi aika jyrkästi tai sitten tapahtui jotain mystistä.. o.o Mutta kiitos kuitenkin.. :D ♥

      Poista
  2. Luumu

    Heli! Tua oli toi Crissen kuva! :3
    Kuvat on hienoja~ (kuten useimmiten)

    Ja Mä vahdin et tuat Lunan yhtenä kappaleena Traconiin :D

    Oon sanonu tän miljoona kertaa jo, mutta onnea nyt taas teille kahelle lepakolle jotka kuulutte maailman parhaimpiin ihmisiin! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heli?? :D Okei.

      Niin olipa hyvinkin se Crissen kuva. Paitsi että se on eri, koska tuo on otettu ihan kameralla eikä samsungilla. :D Kiitos kiitos. ^-^

      Kiitän myös "vahtimisesta" C': Ja miljoonannesta ensimmäisestä onnittelukerrasta. :'3 ♥

      Poista
  3. Tosi kivoja kuvia. Crisse on syötävän suloinen. :)

    VastaaPoista
  4. miks sulla meni välit poikki sen kaverin kaa? oliks sillä jotai niin pahasti sitä vastaan? tosi kurjaa tommonen ;( tosi paljon onnee sulle multa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis luulin että meillä meni välit, mutta tässä pari päivää sitten kävikin ilmi, että olin väärässä.. ^^' :D Kiitoksia kuitenkin. :))

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Jep .__. Koitan piakkoin saada kuitenkin tehtyä postauksen. ^^'

      Poista
  6. Ja jos aika ei riitä eikä innostus niin pidä vaikka jouluun asti tauko tai jotain. Olis kyl kiva saada postauksia edes jouluna sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joop, toi on aika hyvä ehdotus. Infoan asiasta mahd. pian ihan postauksenakin. Jouluna kyllä ryhdistäydyn. ò.ó

      Poista