23.7.2014

Juhlapostauksien välipostaus :D

Iltaa kansa!

Palasinpa viikonloppuna Ahvenanmaalta, Brandösta, josta ei ainuttakaan nukkekuvaa kertynyt. Siitä sen enempiä selittelemättä tähän tärkeään asiaan! *köh* Eli siis viimeksi jännitin sitä teoriakoetta. No se meni pyllylleen. :D Eipä hätiä mitiä, pääsin tänään läpi. Muhahaa. Eikö ollutkin tarpeellinen ilmoitus? :3
Hei vain, olen Emma enkä tiedä mitä teen, koska olen tänään tavanomaisempaakin oudompi. Kiitos.

Mutta tämän "välipostauksen" syynä oli siis se, että osallistun kahteen giveen. Öh. Ja teen parhaani että onnistun tuon seuraavan juhlisosan kanssa pian.. >___<' don't eat me

Mutta nyt siis asiaan.


Kyllä.

Ja jos joku ei vielä ymmärtänyt, niin tässä linkki blogiin. :D


Ja toinen giveliini:
PicMonkey Collage
Linkki: KLIKS!

Että sellaista. Mutta heihei~

4 kommenttia:

  1. Joo, kiitti paljon tiedosta! :)

    VastaaPoista
  2. Oletko lopettanut tämän blogin pitämisen, onko tämä blogi tauolla vai miksi et ole postannut tänne yli kuukauteen :(.
    Olen blogisi suuri fani, mutta minua vain huolestuttaa tämä postaamattomuutesi. Olisi kiva jos tänne tulisi pian taas postauksia. Ja tiedoksi olen melkein joka päivä tullut tänne ja katosnut onko tänne tullut uutta postausta, mutta ei. Ei ole tullut. En siis ole vihainen sinulle, mutta harmissani kun tänne ei ole tullut postauksia :,(
    En tiedä onko tässä mitään järkeä tässä kommentissani, mutta toivottavasti sait jutusta kiinni.

    <3:Suuri blogisi ystävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!

      Melkein aloin itkeä tätä lukiessani. ;__; En ole lopettanut blogin pitämistä, nyt vain iski itsenikin hämmentänyt tauko. Suunnitelmissa oli postata lähiaikoina muutenkin, mutta tämä kommentti sai mut heräämään ja avaamaan kuvanmuokkausohjelmat ja postausta olisi tulossa tällä viikolla.

      En yhtään tiennyt, että täällä on faneiksikin itseään kutsuvia tyypejä. ;__; ♥ Olen tosi ilonen, liikuttunut, kiitollinen ja hämmentynyt tästä sekä samalla pettynyt itseeni. .__. Olen aina katsellut tuota kävijälaskuria ja ihmetellyt, kuinka joka päivä täällä käy kurkkimassa ainakin kymmenen tyyppiä ja sen huomaaminen on aina piristänyt, mutta nyt vasta tajusin, että täällä on niitäkin, jotka käyvät oikeasti päivittäin katsomassa, jos olisi tullut uutta postausta - tuloksetta. .___. Olen todella pahoillani sulle ja sun kaltaisillesi ja tää todella sai mut tajuamaan, että olisi pitänyt vähintäänkin ilmoittaa, etten kykene nyt postaamaan hetkeen..

      Yhteenveto: syvimmät anteeksipyynnöt kaikille postauksiani kaivanneille ja seuraava postaus on tulossa tällä viikolla. Ja iso kiitos sinulle, joka kommentoit ja sait mut huomaamaan jotain. :)

      ♥ Rakkaudella: Emsu & nukkeneidit

      Poista
    2. Mukavaa, että et ole lopettanut. Anteeksi myöhäinen vastaus. Halusin itselleni kunnon tilin, että voin liittyä blogisi lukijaksi. En kyllä osaa käyttää tätä järjestelmää vielä kunnolla, mut joo.

      <3:Suuri blogisi ystävä

      Poista